Vjenčanje engleskog para iz Big Brothera sa slavnim osobama

DOK SE u našoj verziji popularnog televizijskog showa sramežljivi kandidati čak ni ne poljube, u Engleskoj se bez problema seksaju pred kamerama i privlače pred male ekrane milijune gledatelja.

U ovogodišnjem Big Brotheru sa slavnim osobama potpuno nepoznata Chantelle uspjela je nadmašiti bivšeg košarkaša Dennisa Rodmana, jetsetericu Jodie Marsh i druge zvijezde i pokupila nagradu od 25.000 funti.

Producenti su je ubacili u show zbog njene sličnosti s Paris Hilton i pred ostalim kandidatima i gledateljima glumila je pjevačicu izmišljenog ženskog sastava "Kandy Floss".

Nakon pobjede,dobila je vlastiti televizijski show, potpisala reklamne ugovore i pokupila lovu za pisanje autobiografije.

Na brzinu je zaradila pola milijuna funti, a sada je za slike sa svog vjenčanja pokupila još 300.000 funti.

Chantelle se u kući zbližila s pjevačem grupe "Ordinary Boys" Samuelom Prestonom koji je zbog nje nogirao zaručnicu iz Francuske.

Ovih dana su se vjenčali u Londonu pred manjim brojem rodbine i prijatelja kojima je poslužen tradicionalni "fish and chips" uz skupi šampanjac Dom Perignon.

Plavuša je odustala od želje da se na vjenčanje doveze u kočiji, ali se pojavila u dizajnerskoj haljini od 10.000 funti.

Engleske kladionice, kod kojih se može kladiti gotovo na sve što poželite, nisu vjerovale u mogućnost tog vjenčanja pa su na njemu izgubile desetke tisuća funti.

Zbog toga sada nude nove "nemoguće" oklade da će začeti dijete na medenom mjesecu ili dobiti blizance, kako bi vratile izgubljenu lovu.

I.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara