Vlasnica najvećih umjetnih sisa na svijetu želi - još silikona!

SHEYLA HERSHEY 28-godišnjakinja je koja je ušla u Guinnessove knjige rekorda veličinom svojih grudi. Naime, Sheyla je žena s najvećim umjetnim grudima na svijetu. Prije osam godina težila je gotovo stotinu kilograma i to je jako deprimiralo, nije imala nimalo samopouzdanja, te se zbog toga odlučila na korak koji će joj promijeniti život.

"Svakim danom želim izgledati sve bolje i bolje. Svi imaju svoj san i lijepo je kada taj san možete ispuniti. Moj je san povećanje grudi i ne vidim zašto bi me netko u tome sprječavao", rekla je Sheyla koja cijelog svog života želi izgledati kao country diva Dolly Parton. "Kada sam imala devet godina, otišla sam na njen koncert u Londonu. Kada sam je vidjela na pozornici učinilo mi se da gledam anđela", ispričala je Sheyla, koja je u posljednjih pet godina grudi povećavala čak osam puta, a sada ih želi da joj budu još veće.

"Svih osam puta operirao me jedan doktor u Teksasu, ali sada to više ne želi raditi", požalila se. Legalni limit koji je dopušten u Teksasu je 1000 kubičnih centimetara po dojki, a s obzirom da u svojim grudima već ima tu granicu, što je gotovo dvije litre silikona, Sheyla će na novu operaciju morati u Brazil. 

Liječnici tvrde da je ovakav "pothvat" ne samo neprimjeren, već i opasan zbog raznih zdravstvenih problema koji mogu nastati zbog količine tereta u grudima.

"Sheyla kaže da želi izgledati bolje, no ni ne shvaća koliko opasno ovo može biti za nju, od bolova u leđima i vratu do infekcija na mjestu reza. Viđao sam ljude koji su bili ovisni o plastičnim operacijama, no vrlo često to su ljudi koji na sebi naprave toliko operacija da si samo štete, a ne pomažu. Mislim da je Sheyla jednostavno pretjerala", rekao je liječnik Manny Alvarez.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara