Vlatka na sudu zbog uhođenja i višegodišnjeg maltretiranja male Lane

VIŠE od godinu dana nakon "skandala desetljeća", Josip Radeljak i Vlatka Pokos još nisu našli zajednički jezik, a mediji im i dalje služe za prepucavanje oko sedmogodišnje Lane, koja je kamen spoticanja u novoj svađi bivših supružnika. Dikan, naime, tvrdi da je Vlatka Pokos tukla pokćerku, zbog čega je ova skoro pala prvi razred, a od suda je zatražio zabranu približavanja na sto metara, ističući kako je Vlatka u nekoliko puta uznemiravala djevojčicu.

"To je sve hrpa monstruoznih laži! Jednom sam prišla Lani i nisam je uznemiravala. Ona se smiješila, a ako moj bivši suprug misli da me se ona boji, neka je odvede psihologu. To izbjegava, jer bi rekla da me voli", poručuje mu Vlatka preko medija. Iako je Vlatka Pokos odustala od sudske borbe za viđanje Lane Radeljak koju je odgajala dok je bila u braku s Dikanom, splitski biznismen i dalje radi na udaljavanju kćeri od bivše supruge.

"Lana me za Vlatku nikad nije ni pitala. Zašto da je dam luđakinji koja ju je tukla?"

Kako kaže Radeljak, Vlatka je djevojčicu tukla i nanijela joj trajne psihičke ožiljke pa je odlučio reagirati na sudu. "Nakon rastave Vlatka je moju kći Lanu počela iznenada dočekivati, jer je znala kuda se kreće. Ona je plakala, jer Vlatku nije željela vidjeti. Zato na sudu tražim zabranu pristupa na sto metara od moje kćeri", rekao je Radeljak medijima i dodao kako ga je Lana nakon odlaska Vlatke, naučena na njezinu navodnu strogost, znala pitati smije li na WC ili po čašu vode.

"Lana me za Vlatku nikad nije ni pitala. Zašto da je dam luđakinji koja ju je tukla? Mala se nje boji. Nisam se razveo zbog prevare već zato što je tukla Lanu koja se bojala to mi reći, jer bi je Vlatka još jače istukla", zaključuje Dikan novo izlaganje o obiteljskoj situaciji, a Vlatka se i dalje pravda medijima, iako je u više navrata otkako je izbačena iz stana u centru Zagreba izjavila kako se "više neće prepucavati sa suprugom, a pogotovo ne preko leđa nevine djevojčice".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veza s Radolfijem preživjela iskušenja

Pjevačica dodaje kako će na sudu dokazati da je Dikan lažljivac te kako manipulira sedmogodišnjom djevojčicom, a novu poruku od bivšeg supruga dobila je samo nekoliko dana nakon što su mediji doznali kako se pomirila sa Željkom Radolfijem, dečkom s kojim se prošle godine uselila u zajednički stan da bi nekoliko mjeseci nakon toga objavili prekid.

Dikan, s druge strane, ne želi govoriti o "ljubavnom životu nakon Vlatke Pokos", a Indexu je otkrio kako jedva čeka napustiti Hrvatsku i otići na ljetovanje: "Svako ljeto isti scenarij - prvo na brod, onda u kuću na Hvaru, zatim Ibiza i naposljetku deset dana Sardinije. Kad dođe zima i Nova godina onda odlazim na Mauricijus, Brazil i slično, a ljeto je rezervirano za Ibizu i Sardiniju, jer su to najbolja mjesta na svijetu i smatram da se tamo najviše isplati otići na godišnji odmor, pogotovo Ibiza, jer je najzabavnije mjesto ikad".

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara