Vlatka odlazi s Knjazom na Fiji

NAKON što je Jacquesa natjerao da se u krznenim tangama prešetava Grenlandom, Maju Šuput umalo udao u Africi, a Ninu Violić natjerao da prodaje borosane po Tokiju, Knjaz će se uskoro uputiti na Fiji, gdje odlazi s trenutno medijski najeksponiranijom Hrvaticom, Vlatkom Pokos.

Najnovija vijest koja je odjeknula medijima je to da je Vlatka u štiklama pomagala gurati automobil vozaču koji je sa svojim limenim ljubimcem imao problema, no ovakve i slične prijelomne vijesti na neko će vrijeme izostati iz medija jer Vlatka, eto, odlazi na putovanje. Također u štiklama.

Pokos se do sada u više navrata pokazala kao zlatna koka kada je u pitanju najavljivanje novih sezona emisija (u posljednje vrijeme više informativnog nego zabavnog karaktera), TV serija, kreditnih kartica pa ne vidimo razloga zašto je i Knjaz ne bi iskoristio na takav način. S druge strane, i Knjaz bi mogao pripaziti jer se Vlatka nakon pojave u istim tim TV serijama, informativnim emisijama i časopisima čudom čudi "kako ju je netko mogao iskoristiti" jer u takve projekte redovito i iznova ulazi naivna i s istom vjerom u dobronamjernost medija koji bi baš, eto, čuli što ima novoga u njezinom nimalo privatnom životu.

Inače, Knjaz je prije Vlatke na put otišao sa Željkom Pervanom, i to u Sloveniju, čiji žitelji, a što ih je obojicu najviše iznenadilo, s osmijehom prihvaćaju njegove šale na račun svoje "male" zemlje.

R.I.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara