Vlatka ostavila dečka, a najveća ljubav u njenom životu ostaje - Lana Radeljak

Vlatka ostavila dečka, a najveća ljubav u njenom životu ostaje - Lana Radeljak

VLATKI POKOS trebalo je 37 godina života da napokon shvati kako je najbitnije misliti na sebe, jer zadovoljstvo samim sobom donosi i zadovoljstvo svijetom oko sebe. Za početak, ostavila je dečka Željka Radolfija jer je, kako je sama rekla, "emotivno prazna bez obzira što je Radolfi najdivniji muškarac kojeg je upoznala u životu", piše tjednik Extra.

"Možda su našoj vezi kumovali i mediji jer su u tolikoj mjeri kopali po mojem životu da nije bilo slobodnog prostora u kojem bismo uživali samo nas dvoje. Mogu samo reći da smo Željko i ja ostali u odličnim odnosima i da mi je zaista puno toga dao", rekla je Vlatka koja je rekla kako možda u jednom periodu života njih dvoje ipak shvate "kako im je suđeno biti zajedno".

"Ako Dikan misli da zaslužujem ovakav tretman , neka mu bude"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se sapunice Pokos-Radeljak tiče, Vlatka je povukla sve tužbe protiv bivšeg supruga Josipa Radeljaka obrazloživši svoju odluku time što ju nisu zaštitili niti policija niti pravosuđe.

"Ako osoba s kojom sam živjela šest godina smatra da zaslužujem ovakav tretman, neka mu bude. Od bivšeg supruga ne trebam ništa u materijalnom smislu. Jedino što od njega želim, i za što se nadam da će mi dati, je mogućnost da viđam Lanu", rekla je Vlatka koja Lanu smatra nesumnjivo najvažnijom osobom (i najvećom boli) koju je ikada imala u životu.

Pjevačica najavljuje i novi vrlo emotivan album, a koji producira Ante Pecotić. Međutim, album je tek u početnoj fazi pa još uvijek nema ime, no prema Vlatkinim riječima taj će album biti korak dalje od prethodnog kojeg iza sebe ostavlja kao "ustaljeni glazbeni izričaj".

L.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara