Vlatka Pokos izgleda sjajno, dokazala je to golišavim fotkama

Vlatka Pokos izgleda sjajno, dokazala je to golišavim fotkama

Foto: Instagram

VLATKE POKOS u posljednje vrijeme nije previše bilo u centru medijske pažnje, no pozornost je svakako privukla senzualnim fotografijama koje je objavila na svom Instagram profilu.

Na fotografijama nije pokazala previše, no dokazala je da je još uvijek među najljepšim Hrvaticama - i pritom očitala lekciju mlađahnim starletama i "zlonamjernim novinarima".

 

#book #autobiography

A photo posted by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on

"Tendenciozni i zlonamjerni mediji po ne znam koji put manipuliraju mojim izjavama o degutantnim selfijima poznatih i nepoznatih zena, na kojima pokazuju (doslovno), gole stražnjice i ostale dijelove tijela na jeftin i vulgaran nac+čin. Oni su to "pametno" usporedili sa fotografijama na mom profilu. Koje sigurno nisu u kategoriji jeftinih selfija. Osim sto su profesionalne i vezane uz moju karijeru već su i objavljivane... Ne vidim u njima ništa senzacionalno, niti vulgarno", napisala je Vlatka.

 

Fotoshooting povodom izlaska moje knjige prije par godina... #gloria #viktordrago #marebutkovic #sunnyday

A photo posted by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on

Odgovarajući na kritike u komentarima dodala je i da definitivno "nema na koga biti ljubomorna".

Fotografije su snimljene povodom izlaska njene knjige "Život u raju" 2010. godine, a na njima poznata voditeljica u toplesu rukama pokriva gole grudi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara