Vlatka Pokos mora Dikanu vratiti novac: "Trebala sam biti mrtva kao Ena Begović"

Vlatka Pokos mora Dikanu vratiti novac: "Trebala sam biti mrtva kao Ena Begović"

Screenshot: Instagram/YouTube

NAKON što je prije nekoliko dana priznala da je izgubila sudski spor protiv Josipa Radeljaka i objavila da je Dikan već deset godina sustavno zlostavlja i progoni, Vlatka Pokos je otišla korak dalje i na Instagramu se raspisala o Leu Radeljaku. Bivša voditeljica kaže da je obitelj Radeljak tuži zbog novca koji je potrošila u braku na životne potrepštine, a bivšeg supruga i posinka doista nije poštedjela. Spomenula je i bivšu Dikanovu suprugu Bebu Lončar, ali i tragično preminulu Enu Begović.

Njezin status prenosimo u cijelosti:

"Instagram voli samo lijepe i retuširane živote, ali svi znamo da to nije stvarno ni realno. Ovo je jedina društvena mreza na kojoj sam povremeno aktivna zato ovdje pišem o ozbiljnim stvarima.
Želim objasniti o kakvoj je presudi riječ. Dakle, mene je bivši suprug uz pomoc svog sina tužio za novac koji sam trošila za vrijeme našeg braka. Novac koji je potrošen na hranu, kućne potrepstine, Lanine aktivnosti.... Ukratko, život. Ja sam na u prvostupanjskoj presudi oslobođena što je sasvim logično. Bila sam njegova žena i mama maloj Lani, koju sam odgojila. A onda su tri žene na županijskom sudu, SUZANA KAPUSTIĆ, KARLOTA POSAVEC I JADRANKA PRAVAS, odlucile da sam ja taj novac ukrala Leu Radeljaku i da mu ga moram vratiti s pripadajućim kamatama. Dakle, moram bivšem posinku vratiti novac njegovog oca, koji sam trošila na naš zajednički život tijekom braka. Divno, zar ne? Inace Županijski Sud obično vrati postupak na niži sud ili potvrdi presudu. U ovom slučaju sutkinje su učinile presedan i ne samo da nisu potvrdile oslobađajuću presudu, već su donijele dijametralno suprotnu i odmah je postala pravomoćna.
Tužno je što Leo Radeljak ponosno kroči stopama svoga oca, koji je opljačkao njegovu majku Bebu Lončar te fizicki i psihički zlostavljao. Svi znamo da je Ena, nažalost, mrtva. Očito sam i ja trebala biti, ali usudila sam se preživjeti pa sad plaćam. Leo na duši ima teške grijehe svoga oca a danas ima 35 godina i trebao bi preispitati svoj život i savjest. Ukoliko je ima. I objasniti svojoj sestri zašto sudjeluje u prljavim rabotama svoga oca.
Naravno, u normalnoj državi on se ne bi mogao izivljavati na meni, ali u korumpiranom Apsurdistanu ima svesrdnu pomoć korumpiranih i pokvarenih sudaca i sutkinja. Ja nisam jedina ali jedna sam od poznatijih žrtava hrvatskog pravosuđa. Hrvatski suci, očistite smeće u svojim redovima. Ukoliko jos postoji netko pošten", napisala je revoltirana Vlatka Pokos.

 

 

Objavu dijeli Vlatka Pokos (@vlatkapokos)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara