Vlatka Pokos otkrila za koga će glasati: "Okusio je vlast i neće poludjeti"

Vlatka Pokos otkrila za koga će glasati: "Okusio je vlast i neće poludjeti"
Foto: Instagram

NAKON što je posljednjih dana intenzivno komentirala političku situaciju u Hrvatskoj i obračunavala se s predsjedničkim kandidatima, Vlatka Pokos je naposljetku otkrila za koga će glasati. 

"Podsjetih se ovih dana kako su me bijedno tretirali hrvatski mediji posljednjih osam godina prije mog odlaska u civilizirani svijet. Neprestano me stavljajući u isti kos s razno raznim šljamom koji se lijepio za mene", požalila se. 

Nakon toga se osvrnula i na komentare koje čita o sebi i ustvrdila da joj oni samo potvrđuju da je donijela dobru odluku kad je otišla iz Hrvatske. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#zloba #glupost #nepismenost #primitivizam #mizoginija #zlo Podsjetih se ovih dana kako su me bijedno tretirali hrvatski mediji posljednjih osam godina prije mog odlaska u civilizirani svijet. Neprestano me stavljajuci u isti kos sa razno raznim sljamom koji se lijepio za mene. Dobro je podsjetiti se zasto sam otisla u svojoj 47-oj godini, hvala svima. Dok citam mizogine, ljigave, zle, lazljive komentare, pitam se:pa gdje sam to zivjela? Zar postoje takvi ljudi? Toliko glupi, jadni, zli i nepismeni. U mojoj prelijepoj domovini? Ali znam da je postojao neki veliki razlog zasto sam otisla. Primitivni, bolesni umovi ne razumiju, jer ne zele razumjeti, ono sto govorim. I zasto. Ipak, clanak o meni je najcitaniji na svakom portalu. Bolesno, vrlo bolesno. Znam da sam donijela pravu odluku, onu koju sam trebala donijeti davno prije... I za kraj, ne skrivam, svoj glas cu dati Zoranu Milanovicu. Nije savrsen, daleko od toga, ali znamo da nije primitivan. I okusio je vlast, nece poludjeti. Voljela bih da se rijesi te ulicne retorike, to mu doista ne treba. Svim dobrim i plemenitim ljudima u domovini i posvuda, cestitat cu Bozic na lijep nacin ove godine❤️

A post shared by Vlatka Pokos Toronto Canada (@vlatkapokos) on

"Dobro je podsjetiti se zašto sam otišla u svojoj 47-oj godini, hvala svima. Dok čitam mizogine, ljigave, zle, lažljive komentare, pitam se: pa gdje sam to živjela? Zar postoje takvi ljudi? Toliko glupi, jadni, zli i nepismeni. U mojoj prelijepoj domovini? Ali znam da je postojao neki veliki razlog zašto sam otišla.
Primitivni, bolesni umovi ne razumiju, jer ne žele razumjeti, ono što govorim. I zašto. Ipak, članak o meni je najčitaniji na svakom portalu. Bolesno, vrlo bolesno. Znam da sam donijela pravu odluku, onu koju sam trebala donijeti davno prije...", napisala je. 

Za kraj je otkrila kojem će predsjedničkom kandidatu dati svoj glas. 

"Ne skrivam, svoj glas ću dati Zoranu Milanoviću. Nije savršen, daleko od toga, ali znamo da nije primitivan. I okusio je vlast, neće poludjeti. Voljela bih da se riješi te ulične retorike, to mu doista ne treba. Svim dobrim i plemenitim ljudima u domovini i posvuda, čestitat ću Božić na lijep način ove godine", zaključila je. 

Vlatkini pratitelji u komentarima su joj pružili podršku. 

"Svaka riječ Vam je na mjestu", "očno, slika u medijima je bila u suprotnosti od realne, Imadoh sreću upoznati Vas, a i vidjeti ostale ljude koliko Vas poštuju i cijene", "Kako si lijepa i draga žena, volio bih te upoznati", "Okus gorčine.. ali treba prevladati te niske duše. Više manje svi imamo takva iskustva! To je ipak samo Balkan!", bili su neki od komentara. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara