Voditeljica Ida Prester: Seks mi je hobi

Voditeljica Ida Prester: Seks mi je hobi

IDA PRESTER, ormar pjevačica i TV voditeljica koja je, prema riječima forumaša, lice na televiziji koje svaku sekundu čini zanimljivom za razliku od onih koje ekstenzijama produžuju simpatičnost, za T-portalov Sexpresso progovorila je o svom seksualnom životu, koliko joj je seks važan u životu, ima li seksa bez ljubavi i posjeduje li neko seksualno pomagalo. Prvo seksualno iskustvo Ida je, priznaje, imala sa osamnaest godina. "Čekao me frajer dobrih šest mjeseci i bolilo je ko za vraga. Trebalo mi je tri-četiri dana da se oporavim fizički od tog iskustva. Mora da me dečko volio čim mu se dalo toliko to bužat", našalila se Ida.

"Seks mi je u zadnje vrijeme dosta važan u životu. Nekoć sam mislila da mi nije bitan, al kako polako odrastam, valjda mi prestaju biti zanimljive one stvari koje su mi nekoć bile hobi i sad mi je seks hobi. Sad mi je seks jedna dosta bitna namirnica, kao bjelančevine", ispričala je Ida koja je, priznaje, seksualno iskusna. "Probala sam ja svašta, naravno, ali kad nema ljubavi, nema ničega. Kaže se da je ljubav konačni odgovor, a dok ne dođeš do njega, onda pitanja treba postavit sve češće, a seks je, u principu, pitanje", smatra mlada voditeljica i napominje kako je na početku veze sa sadašnjim dečkom otišla na testiranje na spolno prenosive bolesti, uz napomenu kako su oboje prošli na testu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedino od čega preza, priznala je, analni je seks. "Nisam baš na 'ti' s analnim seksom, ja to volim u pičku. Stvarno se trudim i pokušavam sve probati, otvorena sam za sve igrice i pomagala, al nekako ta guza...", kaže Ida, koja u "slobodno vrijeme" koristi i seksualna pomagala. "Seksualna mi pomagala više trebaju kada sam u vezi nego kada nisam u vezi. Sjećam se, prvi vibrić sam kupila prije četiri godine. Došla sam u seks shop i od prodavača tražila da mi preporuči neki fini, od finog materijala, dobre brzine...kao da auto kupujem! Sve tehnikalije, sve me zanimalo, što se s tim može ili ne može. Naravno, izabrala sam si jedan krasni, rozi, šljokičasti", ispričala je voditeljica.

Z.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara