Vozač autobusa u Rijeci našao novčanik, postao hit na Facebooku

Vozač autobusa u Rijeci našao novčanik, postao hit na Facebooku

Foto: Facebook

NEKADA se ugodno iznenadiš ljudima oko sebe, nisu svi ipak tako loši. Pravi primjer dolazi iz Rijeke. Jedan je umirovljenik slučajno ostavio novčanik u autobusu u kojem se vozio, a da se pošteni nalaznik nije javio na Facebooku, ostao bi bez nekoliko stotina kuna i osobnih dokumenata.

Objava o gubitku novčanika prvo se pojavila na Facebook grupi Riječka enciklopedija - Fluminensia. "Izgubljeno u busu... ako ko zna barbu nek mi se javi osobno", napisao je korisnik te u nekoliko sati pokrenuo sve u okolici Rijeke, a djedica je i napokon pronađen jer su ga neki iz busa i osobno znali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novčanik je pronađen u autobusu i podigao se moral Grada. Da ste vidjeli sreću na njegovom licu kada sam mu rekla sretnu vijest... hvala Vam puno i u moje ime i bravo za poštenje! Gospodin je inače samac i slabijeg imovinskog stanja, tako da niste ni svjesni koliko će mu ovo značiti! Hvala Vam punooo", napisala je druga korisnica koja je i podijelila sretne vijesti.

U svega nekoliko sati ta se vijest proširila društvenim mrežama, skupila je nekoliko tisuća lajkova te vratila osmijeh na lice jednom umirovljeniku. Mnogi korisnici riječke grupe uključili su se i postavili 4. siječnja 2016 kao "Dan poštenja".

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara