"Pokazala je grudi...": Vozila djecu pijana pa htjela podmititi policajce seksom

"Pokazala je grudi...": Vozila djecu pijana pa htjela podmititi policajce seksom
Foto: Facebook

REBECCA SUE DOODY je 29-godišnjakinja iz Penn Townshipa u Pennsylvaniji koja je pijana u automobilu vozila svoje troje djece, a nakon što je zaustavili policajci, pokušala ih podmititi seksualnim uslugama te je zbog toga uhićenja, piše York Daily Records.

Zbog toga je optužena je za nuđenje mita, nepristojno ponašanje i vožnju pod utjecajem alkohola. Također, protiv nje su podignute i tri optužnice za ugrožavanje drugih osoba jer u alkoholiziranom stanju vozila troje vlastite djece.

Cijela situacija počela je tako što je policija intervenirala u njenom domu radi obiteljskog nasilja. Nakon što su stigli na Rebeccinu adresu, pričali su njenim partnerom Jacobom Angoliom, a on im je otkrio kako je njegova cura pijana u autu vozila svoju djecu. Kada je policija razgovarala s njom o cijeloj situaciji, osjetili su da smrdi na alkohol uz što je gubila ravnotežu, na očima joj se vidjelo da nije trijezna te nije mogla normalno govoriti.

Zatim ju je policija uhitila zbog vožnje u pijanom stanju, ističući kako je svojim ponašanjem ugrozila djecu i dovela ih u životnu opasnost. Ipak, ona nije odustajala u namjeri da se izvuče.

"Dok smo se vozili prema bolnici, Doody mi je pokušala ponuditi seksualne usluge i tako izbjeći kaznu", rekao je policajac koji ju je uhitio, dodavši kako se tako nastavila ponašati pred liječnicima i policijom dok su bili u bolnici. Kad su ju priveli, Rebecca je povukla majicu i grudnjak, pokazavši policajcima svoje grudi. Uz to, čitavo vrijeme ih je nagovarala na seks kako bi ju oslobodili te kako bi izbjegla optužnicu.

Rebecca je na kraju ipak puštena uz jamčevinu od 2500 dolara, a prvo saslušanje zakazano joj je 19. rujna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara