Vrapčić krivac za testiranje BB stanara na ptičju gripu

PASSER DOMESTICUS, mali domaći vrabac, uzrokovao je nemalu strku među stanarima Big Brother kuće koji su u srijedu, nakon što su se probudili, na podu pronašli mrtvu ptičicu. Vrabac je završio na analizi, a stanari se u međuvremenu nalaze pod budnim liječničkim okom.

Kako je Indexu rekao glasnogovornik RTL-a Kristijan Gržetić, stanari su preko noći ostavili otvorena vrata pa se ptica uvukla u toplu kuću iz koje najvjerojatnije nije mogla pronaći izlaz pa je, leteći panično po kući, udarila u zid i uginula.

Stanari su prekjučer, kao mjera sigurnosti, podvrgnuti liječničkom pregledu, kojim se želi eliminirati svaka mogućnost zarazom od uginulog vrapca za kojeg je nedvojbeno utvrđeno da je stradao od udarca u zid, rekao je Gržetić.

No, iako do stanara nije doprla vijest o ptičjoj gripi koja je ove jeseni uzburkala hrvatsku javnost, oni su raspravljali o mogućim uzrocima uginuća vrapčića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matko je tako rekao da su ptice na meti nekakve opasne bolesti, šaleći se da je vrabac možda uginuo od "ptičjeg ludila".

Nakon kraćeg razgovora s Dacom koju je zamolio da provjeri ima li u kući još ptica, Tatjana je zamolila Matka da o tome više ne priča, a Ivan je priču zaključio glasnim razmišljanjem kako "ptica ne može uginuti iz čista mira".

Foto: Big Brother

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara