Vrhunsku, brendiranu kozmetiku za kožu i kosu sada možete kupiti čak 70% povoljnije

Vrhunsku, brendiranu kozmetiku za kožu i kosu sada možete kupiti čak 70% povoljnije
Foto: Press

PRAVILNA njega kose i kože postala je prioritet ženama koje sve više vode računa o kvaliteti proizvoda koje koriste. Nerijetko su upravo ti proizvodi izvan budžeta pa se isti pokušavaju uloviti na popustima koji su krenuli i u Bahlen Beautyju, distributerskoj firmi za ekskluzivne brendove.

Pripremite policu za nove proizvode!

Popust od 70% osjetit ćete u svom novčaniku, a osim što ćete uštedjeti počastit ćete se brendovima kao što su Keratherapy, Trueplex, Elemis, Perricone MD, Compagnie de Provence.

No to nije sve. Uz svaku kupnju na poklon dobivate FULL SIZE MATIS kremu sa zaštitnim faktorom.

Najbolji ulovi sa sniženja!

Keratherapy proizvodi poznati su po obnavljajućim svojstvima uz pomoć kojih kosa dobiva savršen balans keratina i hidratacije. Za savršenu i postojanu frizuru tu je pjena za oblikovanje koja će ukrotiti kosu, a čija je cijena na popust čak 80 kuna manja (161,00 kn redovna cijena, 80,50 kn na popustu). Za one dane kada ne stignete oprati kosu, a znamo da je takvih sve više tu je šampon za suho pranje po cijeni od 66,50 kuna (131,00 kn redovna cijena).

Francuski, chic beauty brend Compagnie de Provence dostupan je samo u ekskluzivnim robnim kućama i hotelima diljem svijeta, ali sada se može naći i na vašim policama i to s ogromnom uštedom. Luksuzni tekući sapuni osmišljeni su prema tradicionalnoj recepturi marsejskog sapuna. Cijena tekućeg sapuna sada je 33,50 kuna (111,00 kn redovna cijena), dok je cijena krutog sapuna 13,00 kn (redovna cijena 43,30 kuna).

Uhvatite 70% popusta. Bahlen vas opet daruje!

Kako ne biste propustili vrhunske popuste na ekskluzivnu kozmetiku prijavite se na newsletter BahlenBeauty, a s pet prijavljenih mail adresa na anamarija@bahlenbeauty.hr na poklon dobivate MATIS cell expert, eliksir života. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?