Vrijeme je da izbrišete Pokemon Go s mobitela, saznajte zašto

Vrijeme je da izbrišete Pokemon Go s mobitela, saznajte zašto

Foto: YouTube

POKEMANIJA vlada svijetom. Gdje god pogledate vidjet ćete Pokemon Go igrače koji se ne mogu odvojiti od svojih mobitela.

Igrica je spoj tehnologije i nostalgije i upravo tome duguje svoj ogroman uspjeh. Ovo ludilo je zahvatilo i one koji inače nisu skloni igricama i cjelodnevnom buljenju u ekran, a većina igrača tvrdi da je Pokemon Go sasvim drugačija od drugih igrica.

No, tužna istina je da to zaista nije tako. Pokemon Go vam, poput mnogih drugih igrica, troši vrijeme i novac. Njezin najveći nedostatak je to što se ne temelji na vještinama igrača. Nije bitno koliko ste sposobni ili vješti, bitno je jedino koliko slobodnog vremena imate na raspolaganju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, ako imate novca to će vam jako koristiti u igranju. Jednostavno možete kupiti "vještine" i napredak u igrici, kao u većini drugih igrica. Što je dulje igrate, postat ćete ovisniji o njoj, a istina je da zapravo nikada ne možete pobjediti. Zbog toga je, savjetuju na The Next Webu, najbolje da od lova na Pokemone odustanete što prije, dok se sasvim ne navučete.

No, unatoč ovoj okrutnoj istini o igrici Pokemon Go, teško je povjerovati da će pokemanija uskoro prestati. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara