Vruća navijačica Paragvaja ipak će trčati gola: "Bit će to nagrada igračima!"

Tekst: A.M.
Foto: AFP

LARISSA RIQUELME tijekom prvih nekoliko tjedana Svjetskog nogometnog prvenstva stekla je status najseksi navijačice na svijetu. Iako vatrena Paragvajka svoju reprezentaciju nije bodrila na tribinama u Južnoafričkoj Republici već u Asunciónu, glavnom gradu Paragvaja, nije ostala nezapažena, štoviše, osvanula je u gotovo svim tabloidima na svijetu.

Osim što je pažnju i poglede plijenila odličnom linijom i raskošnim oblinama, Larissa je dodatno zapalila svoje obožavatelje izjavom da će trčati gola ulicama glavnog grada ako Paragvaj pobijedi na SP-u. Samo nekoliko dana kasnije Paragvaj je izgubio utakmicu protiv Španjolske, što je rastužilo navijače reprezentacije, ali i one koji su jedva čekali da Larissa skine suvišne krpice sa sebe.

"Skinut ću se! To je najmanje što mogu učiniti za njih"

Ipak, lijepa navijačica danas je otkrila tamošnjim medijima da će se ipak skinuti, i to u zahvalu paragvajskoj reprezentaciji. "Skinut ću se! Bit će to nagrada igračima za sve što su napravili za našu zemlju. To je najmanje što mogu učiniti za njih", kaže Larissa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara