Vuco otkrio što misli o nastupu Kate Dizalice, ali i tko mu je favorit u showu

Vuco otkrio što misli o nastupu Kate Dizalice, ali i tko mu je favorit u showu
Screenshot: Youtube

SINIŠA VUCO koji je za Kate Baradu napisao pjesmu "Ja sam Kate Dizalica", otkrio je da je zadovoljan nastupom svoje štićenice, ali da bi volio napraviti hit za još jednu natjecateljicu. 

"Otpjevala je dobro, intonacijski točno. Jako je to dobro napravila. Mnogi misle da ako su pjesme veselice, da su manje zahtjevne, ali i tu ima caka. Ako je izvođač prenio publici to što pjeva, nije bitno je li tematika teksta ozbiljnija ili veselija. Publika je bila vesela, zadovoljna, kao i voditeljica i žiri, što znači da je Kata napravila dobar posao", rekao je za RTL. 

Ispričao je i kako se upoznao s Kate i odlučio joj napisati pjesmu. 

"Bila mi je interesantna kao osoba jer radi tako neobičan posao. Četrdeset metara, ja se bojim pogledati s te visine, to je kao dvanaesti kat zgrade! Odlučio sam joj napraviti neku bombastičnu pjesmu, da se predstavi. I tako je nastala 'Ja sam Kata Dizalica' - ne samo zato što ona radi na dizalici, nego i zato što podiže atmosferu. Bili smo u nekoliko lokala i kad bi Kata zapjevala, svi su bili veseli! Ona ima svoj stil i ljudi na to reagiraju", kaže Vuco. 

Dodao je da pjesmu treba shvatiti kao veselu i zabavnu. 

"Ne mora sve što je veselo biti seljačko. Folk i country nisu isto", napomenuo je Vuco. 

Otkrio je i da mu je među natjecateljima favorit Tara. "Istražio sam je malo. Rekla je da pjeva folk glazbu i mislim da bih joj mogao napraviti hit u tom stilu. I drugi su dobri, ali meni se najviše svidjela Tara, ona ima i agresiju i nježnost", zaključio je Vuco. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara