Whirlpool i Komedija proslavljaju rođendan

PRVIH 5 godina u Hrvatskoj Whirlpool će obilježiti kao generalni sponzor svečanog koncerta "Noć mjuzikla" koji će se održati 26. studenoga, pod pokroviteljstvom zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, gdje će rođendan ujedno proslaviti i Zagrebačko gradsko kazalište Komedija.

Budući da Komedija ove godine slavi 55. rođendan, Whirlpool je odlučio uveličati taj događaj kao generalni sponzor velikog svečanog koncerta, na kojem će ansambl kazališta izvoditi ulomke iz najpopularnijih svjetkih mjuzikla. Nakon koncerta Whirlpool za svoje goste priređuje koncert na kojem će svirati grupa Cubismo.

Direktor Whirlpool Croatia Dušan Rister iznimno je zadovoljan načinom na koji je hrvatsko tržište prihvatilo prizvode Whirlpool. Prilagođeni asortiman, prihvatljive cijene i kvaliteta u 2003. učvrstili su položaj tvrtke na tržištu i udvostručili prodaju. U naredne dvije godine, kazao je Rister, zabilježen je još veći rast prodaje na području cijle zemlje.

Whirlpool korporacija je svjetski proizvođač velikih kućanskih aparata, a osnovano je davne 1911. godien u B. Harbouru u SAD-u, gdje mu je i danas glavno središte. Tvrtka zapošljava 68 tisuća ljudi, proizvodi u 13 zemalja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara