Glumica napala Willa i Jadu Smith: "Licemjeri su, bore se za neka prava, a skrivaju da su gay"

Glumica napala Willa i Jadu Smith: "Licemjeri su, bore se za neka prava, a skrivaju da su gay"

Foto: Splash

ČLANICA poznate glumačke obitelji i aktivistica za prava LGBT osoba Alexia Arquette na Facebooku je napala Jadu Pinkett Smith i njenog supruga Willa Smitha. Alexis je navodno uzrujalo to što je Jada ove godine odlučila bojkotirati dodjelu nagrada Oscar, jer za njih nije nominiran nijedan Afroamerikanac.

"Kada Jada prizna da je gay i kad Will prizna da mu je prvi brak završio kad ga je supruga uhvatila kako se seksa sa svojim "sponzorom", slavnim menadžerom Bennyjem Medinom, ja ću ih poslušati", poručila je Alexis i dodala da je Will svoju prvu suprugu Sheree Zampino ušutkao o incidentu isplativši joj pozamašnu svotu novca.

Will se sa Sheree rastao 1995., a s Jadom se vjenčao dvije godine kasnije.

"Na setu filma 'Six Degrees of Separation' napravio je dramu jer je u scenariju pisalo da mora poljubiti glumca Anthonyja Rappa. Na kraju je nagovorio redatelja da mu snimaju samo zatiljak pa se poljubac zapravo nije ni vidio", napisala je Alexis, koja je rođena kao Robert.

"Homoseksualci imaju neprijatelje, oni se skrivaju u ormarima. Priznanje je zdrava stvar. Ili si s nama ili si protiv nas. Moraš odlučiti. Danas", napisala je sestra Patricije Arquette koja je 2014. dobila Oscara za film "Boyhood".

Zaključila je da sve gay zvijezde moraju priznati svoju seksualnu orijentaciju kako bile uzor mladima koji zbog maltretiranja u školi pomišljaju i na samoubojstvo. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara