Will Smith: Plakao sam u WC-u, nisam bio oženjen ženom s kojom sam htio biti

Will Smith: Plakao sam u WC-u, nisam bio oženjen ženom s kojom sam htio biti
Foto: Instagram/Gulliver Images/X17

WILL SMITH je u televizijskoj emisiji Red Table Talk otkrio neke detalje iz privatnog života koji dosad nisu bili poznati. Iako je dobro poznato da je 50-godišnji glumac u sretnom dugogodišnjem braku s kolegicom Jadom Pinkett Smith, manje je poznato da je prije nje bio u braku s glumicom Sheree Zampino koja mu je rodila danas 25-godišnjeg sina Tradea.

Tijekom intervjua Smith nije krio da nije bio sretan u tom braku, štoviše ispričao je kako je "nekontrolirano plakao" u WC-u jednog restorana. U tom je trenu shvatio da je u braku s pogrešnom ženom.

"Bila je to jedna od najbizarnijih emocija koje sam osjetio. Bili smo u restoranu The Palm u New Yorku i sjećam se da sam morao otići od stola kad sam shvatio da nisam s osobom s kojom bih trebao biti", rekao je.

"Otišao sam u WC i slomio se u suzama. Plakao sam i smijao se. Znao sam da bih trebao biti s Jadom, ali nisam se razveo", dodao je.

Godinama je želio započeti vezu s Jadom jer, kako tvrdi, može prepoznati ljude s kojima će ostvariti vezu te osjetiti kemiju među njima.

"Kad sam vidio Jadu, znao sam da u našim energijama postoji nešto čarobno", rekao je.

Vezu su započeli 1995. godine nakon što se razveo od Sheree.

"Čim sam potpisao papire za razvod, nazvao sam Jadu. 'Hej, Jada, što ima? Will je. Viđaš li se s nekim trenutno?'", ispričao je.

Dvije godine kasnije su se vjenčali, a u braku su dobili danas 20-godišnjeg Jadena i tri godina mlađu Willow.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara