Kate i William bi mogli prekršiti tradiciju: U pitanju je sreća njihova starijeg sina

Kate i William bi mogli prekršiti tradiciju: U pitanju je sreća njihova starijeg sina
Foto: Instagram

KAD JE riječ o kršenju kraljevskog protokola svima prvi na pamet padnu Meghan i Harry, no čini se da su i Kate i William itekako spremni prekršiti protokol kad je riječ o sreći njihovog prvorođenca, princa Georgea. 

Ekspertica za kraljevsku obitelj Ingrid Seward tvrdi da bi pozitivna reakcija javnosti prema njihovom modernom načinu odgoja njihovo troje djece mogla utjecati na to da kraljevski par prekrši neke tradicije. 

Naime, kako je napunio šest godina, došlo je vrijeme da se princ George počne školovati. Njegovi su roditelji, kao i većina članova kraljevske obitelji, djetinjstvo proveli u internatima. Seward tvrdi da je ne bi iznenadilo kad to ne bi bio slučaj s malenim Georgeom. 

"Navikli smo da članovi kraljevske obitelji u današnjem vremenu krše tradiciju pa me ne bi šokiralo da i ovdje naprave po svome. Mislim da će William i Kate paziti na to da su im djeca sretna u školama koje pohađaju", rekla je Seward u intervjuu za španjolski magazin Quien. 

Dodala je da su Kate i William moderni roditelji koji će dobro razmisliti o svojoj odluci. 

"Mislim da će to ovisiti o tome kako će se kod djece razviti osobnost i da će oni to uzeti u obzir kad budu odlučivali bi li ta djeca bila sretna da žive odvojeno od obitelji", tvrdi. 

Uvjerena je da će se William osloniti i na osobno iskustvo kako bi bio siguran da je donio dobru odluku, no ističe da bi budući kralj bio sigurniji u internatu. 

"Budući da je i sam proživio traumu u djetinjstvu, William jako pazi na mentalno zdravlje svoje djece. No u internatu bi George imao više slobode i bio bi sigurniji", zaključila je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara