YouTuberi koji su se pomlatili ovim su mečom zaradili suludu količinu novca

YouTuberi koji su se pomlatili ovim su mečom zaradili suludu količinu novca
Screenshot: Youtube

BOKSAČKI meč dvojice najpopularnijih YouTubera KSI-ja i Logana Paula privukao je velik interes publike, što za njih dvojicu znači veliku zaradu. 

Ako mislite da jedan takav meč ne može donijeti pretjerano puno novca, sjednite prije nastavka. 

Britanski Metro je izračunao da je KSI do sada zaradio preko 80 milijuna funti, odnosno nešto manje od 660 milijuna kuna. 

Prema ranijem dogovoru, KSI je zadržao profit od njihovog sukoba, dok će Paul dobiti svu zaradu od revanša koji su najavili za početak 2019. godine. 

Budući da je oko 773 tisuće ljudi platilo 7,5 funti kako bi gledali borbu uživo na YouTubeu, već samo to mu je donijelo 5,797 milijuna funti. U Manchester Areni, gdje se borba odvila, postoji 21 tisuća mjesta, a ulaznice u prosjeku koštaju stotinu funti i njegova se zarada penje na gotovo osam milijuna. 

Također su unaprijed odredili da će zarada koju dobiju za nastup biti ravnopravno podijeljena, a iako se ne zna koliko su točno dobili, Metro navodi mogući iznos od 150 milijuna funti. 

Sve zajedno, nakon ovog vikenda KSI bi mogao biti bogatiji za 83 milijuna funti, a u taj iznos nisu uračunati iznosi koji su YouTuberi vjerojatno dobili od sponzora. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara