YouTuberica koja je promijenila spol udala se za bogatu nasljednicu

YouTuberica koja je promijenila spol udala se za bogatu nasljednicu
Foto: Instagram

NAKON trogodišnje romanse, 27-godišnja YouTube zvijezda Gigi Gorgeous i godinu dana mlađa bogata nasljednica Nats Getty svoju su vezu okrunile brakom. Glamurozna ceremonija održana je ovog vikenda na plaži Rosewood Mireamar u Kaliforniji.

Među 220 uzvanika našle su se brojne YouTube zvijezde, poput Kandee Johnson i Hannah Hart, a vjenčanju je prisustvovala i Teri Hatcher iz "Kućanica". Gigi je nosila vjenčanicu Michaela Costella, koju je dizajnirala zajedno sa slavnim kreatorom.

S obzirom na to da je Natalia 'Nats' Getty praunuka naftnog bogataša Jeana Paula Gettyja, o kojem je snimljeno nekoliko filmova, na bogataškim detaljima se nije štedjelo. Tako su djevojke na svoj ljubavni vikend pristigle helikopterom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WE GETTING MARRIED TOMORROW

A post shared by Nats Getty (@natsgetty) on

Zaručile su se 2018. godine i svaki detalj uredno dokumentirale na društvenim mrežama. "Imat ćemo ekstravagantno vjenčanje", već je tad najavila Gigi, a prošlog je vikenda i ispunila obećanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💍

A post shared by GIGI GORGEOUS 👸🏼 (@gigigorgeous) on

Inače, Gigi Gorgeous se nekad zvala Gregory Allan Lazzarato, a prije šest godina priznala je da se deklarira kao transrodna osoba. Na društvenim mrežama u narednim je godinama marljivo dokumentirala sve detalje tranzicije, a o njoj je snimljen i dokumentarac "Ovo je sve: Gigi Gorgeous", predstavljen na filmskom festivalu u Sundanceu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara