Za 40 minuta prodano 44.000 ulaznica za koncert U2 u Zuerichu

TOČNO 44.000 ulaznica za koncert koji će irska rock grupa U2 održati u srpnju u Zuerichu prodano je u ponedjeljak ujutro za 40 minuta, objavili su organizatori turneje.

"Nikada ulaznice za neki koncert na stadionu Letzigrund u Zuerichu nisu bile tako brzo prodane", rekao je glasnogovornik švicarske novinske agencije ATS. Cijene karata su se kretale od 108 do 171 švicarskih franaka (70 do 111 eura).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Koncert 18. srpnja će biti jedini koncert U2 u Švicarskoj u sklopu svjetske turneje "Vertigo" koja će početi 28. ožujka u Sjedinjenim Državama. Posljednji koncert U2 u Švicarskoj su održali u srpnju 2001.

Irska rock grupa je isplanirala 13 koncerata u Sjedinjenim Državama i 24 u Europi, koji će početi 10. lipnja u Bruxellesu. Ulaznice za neke druge europske koncerte, poput onih u Dublinu i Beču, također su rasprodane rekordnom brzinom.

"Posljednji album skupine "How to dismantle an atomic bomb" već je prodan u 8,5 milijuna primjeraka u svijetu, navela je krajem siječnja njihova diskografska kuća Universal.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara