Za Beckhamove novi dom i nova vjera

"Razgovarala sam sa Tomom o scientologiji. Prilično sam znatiželjna, ali ne znam ništa o tome. Oni rade to što rade i cool su." - rekla je Victoria za londonski Sunday Express.

Časopis navodi kako je upravo scientologija kriva za svađe koje se u posljednje vrijeme javljaju između Victorie i Davida.

"David nije baš oduševljen životom zvijezda, zasigurno ne koliko je oduševljena Victoria. Ona je puno više zagrijana za scientologiju i stalno čita o njoj, dok se David tome žestoko protivi. Nema on ništa protiv prijateljstva sa Tomom i Katie, no scientologija ga ne zanima. Brine sa da ako jednom postane dijelom toga, da se teško izvući." - rekao je jedan od prijatelja slavnog para.

Slavni par ovih dana muči još jedna briga - kako pronaći dovoljno luksuznu rezidenciju u Los Angelesu. No, izgleda da zahtjevnoj Victoriji ni vile u vrijednosti između 10 i 20 milijuna dolara nisu dovoljno skupe i profinjene da bi udovoljile njenim prohtjevima. Za sada ih je razgledala 35, no ni jedna nije "ono što je ona tražila".

"Vidjela sam neka zgodna mjesta, no mi želimo nešto što izgleda kao lijep dom." - rekla je Victoria.

Tako je Victoria, razočarana što nije uspjela pronaći pravi dom za svoju obitelj, utjehu pronašla kupivši na svom povratku u Španjolsku igračke i odjeću u vrijednosti 12.000 dolara.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara