Za izlazak sa Scarlett Johansson platio 39 tisuća dolara

Za izlazak sa Scarlett Johansson platio 39 tisuća dolara

HUMANITARKA Scarlett Johansson svim snagama pokušava pomoći udruzi Oxfam koja se bori protiv siromaštva u svijetu, pa je na internetskoj stranici eBay na aukciju ponudila izlazak s njom na jednu večer kao i zajednički odlazak na premijeru njezinog novog filma "He's Just Not That Into You". Osim toga, ponudila je i dvije ulaznice za premijeru istog filma.

Britanac platio 39 tisuća dolara za jednu večer s prelijepom glumicom

Nakon nekoliko tjedana aukcije, Scarlett je prekjučer dobila svog pratioca, a sretni mladić je iz Engleske te je poželio ostati anoniman. Platio je 39 tisuća dolara za samo jednu večer s prelijepom glumicom s kojom će se družiti na premijeri njezinog novog filma u srpnju ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za 39 tisuća dolara sretnik će iz Engleske otputovati u Los Angeles gdje će ga dočekati limuzina i vozač koji će ga odvesti na premijeru, poklon bon za frizuru i šminku, druženje sa Scarlett Johansson na premijeri te još dvije ulaznice za premijeru filma.

Osim što se stotine obožavatelja borilo za samo nekoliko sati na premijeri s popularnom glumicom (koji nerijetko nazivaju novom Angelinom Jolie), Scarlett se ovih dana, podsjetimo, trsi uloviti što bolji kadar za njezin redateljski prvijenac filma "Volim te New York". Scarlett je jedna od dvanaest redatelja koji rade na tom filmu, a osim nje dio te ekipe je i zvijezda "Stažista", glumac Zack Braff.

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara