Za ovih pet horoskopskih znakova 2020. godina će biti najbolja u životu

Za ovih pet horoskopskih znakova 2020. godina će biti najbolja u životu
Foto: Instagram

ZA NEŠTO više od 40 dana stiže nam 2020. godina. Astrolozi kažu da će za tri znaka zodijaka biti posebno dobra, a nekima čak i najbolja u životu, piše wemycstic.com.

Zahvaljujući Jupiteru, Jarčevi će baš imati sreće u 2020 godini. Trećeg prosinca ove godine Jupiter ulazi u Jarca i tamo će se zadržati čak dvije i pol godine. Osobe rođene u znaku Jarca moći će pružiti i pokazati nevjerojatne stvari. Pratit će ih nevjerojatna motivacija te će dobivati lude prilike. Jarci se mogu smatrati sretnima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zoe 🎑柔衣女巫 (@zoe_dark_witch)

Ni Djevice neće biti zakinute za blagostanje u 2020. godini. Sva područja života, od karijere, ljubavi, obitelji do prijatelja – sve će biti izvrsno složeno i najbolje moguće. Osobe rođene u znaku Djevice mogu se veseliti uzbudljivoj i obećavajućoj godini. Osim Jarčeva i Djevica, uspješnu godinu na svim poljima će imati Bikovi, Škorpioni i Ribe koji se već mogu radovati događajima u sljedećoj godini.

 

 

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara