Za pola sata zaradi nekoliko tisuća kuna: "Odlazim na spojeve za novac, a mom dečku to ne smeta"

Za pola sata zaradi nekoliko tisuća kuna: "Odlazim na spojeve za novac, a mom dečku to ne smeta"

Screenshot: YouTube

ODLAZAK na spojeve za Marciu Favre nema veze s ljubavi. Ona je, naime "profesionalna sponzoruša" kojoj stariji, bogati muškarci plaćaju samo da s njima popije piće. Njezin dugogodišnji dečko s tim nema baš nikakvih problema.

Marcia Favre, inače 33-godišnja glazbenica New Yorka, od muškaraca je dosad zaradila desetine tisuća kuna, a po jednom izlasku koji traje do pola sata zaradi od 100 do 250 funti. Naravno, pronađe se povremeno i izdašnija mušterija pa je tako jednom prilikom za pola sata svoga vremena dobila čak 1250 funti, piše The Sun.

Marcia je u vezi s Josephom Kingom već deset godina. "Mislio je da se šalim kad sam mu rekla što radim. Nije mogao vjerovati da mi ljudi plaćaju za piće i večeru pa se samo nasmijao", kaže Marcia. 

Joseph je također glazbenik, a od kantautorice je stariji sedam godina. U njezinom poslu je podržava. Da će se zaljubiti u drugoga, ne mora brinuti. "Iskreno, ne osjećam poštovanje ni prema kome tko je spreman platiti mi za izlazak. Nikad se tako ne bih mogla zaljubiti. Nikad", priznala je te dodala kako se spojevima ipak pokušava baviti čim rjeđe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najgori spoj mi je bio s frajerom koji je bio nevjerojatno nizak. Nisam ga mogla pronaći. Sjedio je na stolici, a kad je sišao, bio je manji od mene. Bio je strašno dosadan i naporan. Najzabavniji spoj bio mi je jedan izlazak kad je puhao vjetar pa je muškarcu odletjela perika. Potrčao je za njom da je uhvati, a ja sam se pravila da nisam ništa vidjela. I nije bio Donald Trump u pitanju, njemu bih naplatila 8.000 funti", otkrila je neke detalje s "posla."

Muškarce upoznaje preko stranice whatsyourprice.com koja povezuje bogate muškarce s lijepim mlađim ženama, a muškarci sugeriraju koliko su spremni platiti za spoj. Osim izdašne "satnice", Marcia često dobiva i poklone poput karata za koncerte, propusnica za backstage, avionskih karata te ekstra bonuse od redovitih mušterija. 

Seks ne dolazi u obzir, naglašava, a govori kako je nikad nisu ni tražili. "Nikad ne dopustim zbližavanje. Najnemoralnija ponuda koju sam imala bila je od jednog frajera koji me pitao hoću li provesti s njim vikend Vegasu. Naravno, nije bilo šanse", rekla je.

Joseph je ipak priznao da bi volio da se bavi nečim drugim. "Nikad je ne bih tražio da prestane. To je u redu. Njezin ne stvara nam nikakve probleme u vezi i dobro zarađuje. A bi li mi bilo draže da to ne radi? Naravno da bih bio najsretniji kad bismo bili bogati i te samo putovali i odmarali umjesto da radimo, ali život je takav", zaključio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara