Za razvod Abramovičevih kriva je druga žena

Razvod ruskog milijardera i jedanaestog najbogatijeg čovjeka na svijetu, Romana Abramoviča, ovih dana itekako plijeni pozornost svjetskih medija, a mnogi se izvori bliski uskoro bivšem bračnom paru javljaju s "ekskluzivnim informacijama" o raspadu te ljubavne priče. Tako je prijateljica ostavljene supruge Irine Abramovič medijima ispričala kako je za "razvod godine" u najvećoj mjeri zaslužna Ksenija Sobčak, koju u Rusiji nazivaju "tamošnjom Paris Hilton".

Ona je, navodno, Romana upoznala s manekenkom Darijom Žukovom, a nedugo nakon prvog susreta, milijarder i manekenka počeli su se družiti po noćnim klubovima. Ksenija je navodno znala da brak Abramovičevih proživljava krizu, pa je iskoristila situaciju i Romana upoznala s ljepoticom čijim je čarima teško odoljeti.

Darija Žukova, poznatija kao Daša, također je kontroverzna ličnost u Rusiji, jer se njezin otac, Aleksandar Žukov, povezuje s mafijom i ilegalnom trgovinom oružja (neki tvrde - čak i u našem Domovinskom ratu). Ksenia i Daša navodno su svojim posljednjim potezima na sebe navukle mržnju Irine Abramovič, koja će se, tvrdi njezina prijateljica, dvjema ljepoticama "osvetiti prije ili kasnije".

D.K.
Foto: AFP/tattler.ru

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara