Za vrijeme korone hranu iz ovog bara dostavljaju striptizete u provokativnom izdanju

Za vrijeme korone hranu iz ovog bara dostavljaju striptizete u provokativnom izdanju
Foto: Instagram

STRIPTIZ bar Lucky Devil Lounge u američkom Portlandu morao je zatvoriti vrata za posjetitelje zbog koronavirusa. Ipak, to ih nije spriječilo da nastave poslovati.

Vlasnik bara Shon Boulden odlučio je pokrenuti Boober Eats PDX, potpuno drugačiju uslugu dostave hrane koja je u kratkom roku privukla veliki interes javnosti. Hranu iz ovog bara dostavljaju striptizete, koje se na vratima kupaca pojavljuju u provokativnim uniformama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our Boobers do tricks for tips 😏

Objavu dijeli Boober PDX (@booberpdx)

Usluga dostave dostupna je od 19 sati do jedan sat ujutro, a naručiti se može sva hrana i piće koju imaju u ponudi.

U ovom projektu angažirano je 25 striptizeta, a zahvaljujući ovom potezu striptizete i kuhari uspjeli su zadržati posao za vrijeme krize koju je prouzrokovala pandemija koronavirusa.

“Izgubiti ovaj posao bilo bi poražavajuće. Većini među nama je to jedini izvor prihoda“, rekla je striptizeta Kiki za Oregon Live.

Striptizete dostavljaju u pratnji zaštitara, a kupcima nije dozvoljeno dirati ih.

„Svi koji nas zovu su veseli i vrckasti. Ponekad naručuju kao iznenađenje za nekoga, ponekad za rođendan, a ponekad su to ljudi koji su se prilično napušili. Izmijenili smo jedan posao u potpuno drugačiji stil poslovanja“, rekao je za Oregon live vlasnik i dodao da je ovo i za njega novo iskustvo.

Rekao je da mu je ova ideja pala na pamet kroz šalu, nakon što su ga kupci na Facebooku pitali kako će sada jesti hranu iz njegovog bara.

Ipak, unatoč sjajnoj ideji, istaknuo je da su prije zarađivali puno više novaca i da sada zarade tek nešto više od minimalca u jednoj noći.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara