Zaboravite grudi i stražnjice, totalni hit u plastičnoj kirurgiji je povećavanje ovog dijela tijela

Zaboravite grudi i stražnjice, totalni hit u plastičnoj kirurgiji je povećavanje ovog dijela tijela

Foto: Instagram

DEVEDESETIH je apsolutni hit u plastičnoj kirurgiji bilo povećavanje grudi. Velike grudi bile su simbol ženstvenosti i ljepote, a posljednjih godina su ih velike stražnjice gurnule u drugi plan. Kako su velike i prćaste stražnjice postale moderne, tako je i potražnja za plastičnim intervencijama na tom dijelu tijela postala ogromna.

Ove godine hit nisu ni ogromne grudi ni stražnjice, nego bokovi, a sve više plastičnih kirurga nudi operaciju povećavanja bokova.

 

OK OK I’m almost done posting vacay pics...

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Budući da su gospodarice društvenih mreža (ponajviše sestre Kardashian-Jenner) isfurale ovaj trend, nastala je pomama za ugradnjom masnog tkiva na bokove. Ovog ljeta nosit će se visoko rezani kupaći kostimi koji su idealni za pokazivanje "dekoltea na bokovima" kako se popularno sada naziva linija između pregiba noge i kukova.

 

morning in paradise

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

Foued Hamza, plastični kirurg specijaliziran za povećavanje stražnjica, potvrdio je da postoji ogroman interes za ovu vrstu operacije, a cijene se kreću od 60 do 80 tisuća kuna.

Ipak, operacija se ne izvodi umetanjem silikonskog implantanta u bokove, nego premještanjem masnog tkiva s područja trbuha na područje bokova. 

 

Forgot to post this last night

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara