Zadrani podržali vlasnika restorana koji goste naziva govnima: "Gazda je kralj"

Zadrani podržali vlasnika restorana koji goste naziva govnima: "Gazda je kralj"
Screenshot: Google

NAKON što su društvenim mrežama počeli kružiti screenshotovi s kojih se vidi da vlasnik jednog zadarskog restorana na negativne komentare gostiju odgovara na neprimjeren način, nije nam trebalo dugo da otkrijemo da je riječ o restoranu Lungo Mare u samom središtu grada.

Vlasnik je prilično aktivan na internetu pa su i TripAdvisor i Google Reviews puni njegovih odgovora na negativne komentare. Htjeli smo mu dati priliku da ispriča svoju stranu priče, no u tome nismo imali uspjeha. Iako se restoran nalazi u centru turističkog grada, jedan broj mobitela, naveden na internetskim stranicama restorana, više nije u funkciji, a na drugi se nitko ne javlja. Posljednji način pokušaja uspostave komunikacije bio je e-mail koji smo poslali na službenu adresu restorana pa ćemo odgovor objaviti ako i kad ga dobijemo.

I prije dvije godine lokalni su mediji pisali o načinu komunikacije vlasnika restorana prema gostima, a on se branio da gosti iz Azije, Velike Britanije i općenito stranci nisu navikli na svježu ribu.

Zanimljivo je da je još prije sat vremena odgovarao gostima na Googleu.

Nakon što su se pojavili screenshotovi na kojima on gostima poručuje "Kretenu i debilu iz Osijeka. Dođi opet ti i tvoja kurvetina da vas oboje napucam u more, govno muktaroško", puno Zadrana i Hrvata pružilo mu je podršku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara