Zagrebačka špica još danas u blagdanskom ozračju

Hloverku Novak Srzić prijatelji i poznanici još uvijek zaustavljaju raspitujući se za okolnosti "transfera godine", a neumorna Hlo i dalje objašnjava kako nije postala milijunašica, čime su se proteklog tjedna bavili mediji. Nova zvijezda Nove TV kratko je prošetala Bogovićevom ulicom, "bacivši oko" na nove modne trendove u izlozima.

A što bi zagrebačka špica bila bez Ćire Blaževića? I ovog je jutra prošetao centrom grada i s prijateljima prokomentirao aktualna događanja, posebice nogometne transfere, koji su ovih dana top-tema hrvatskog sporta. Čini se kako Ćiri skijanje nije ni na kraj pameti, te s prijateljima i poslovnim partnerima marljivo kuje nove planove.

U centru smo sreli i Soul fingerse, a karizmatični Slaven Letica također je svratio do grada informirati se o najnovijim društvenim tokovima. Još uvijek čekamo da agilni političar pokrene najavljenu tužbu protiv RTL Televizije koja, ističe Letica, ne poštuje zakon i u prime timeu emitira manje domaćeg programa nego što je dopušteno. Možda Letica čeka da prođu blagdani, a onda će se, uz ostale interese, pozabaviti i zanimljivom sudskom tužbom.

D. K.
Foto: M.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara