Zagrebačka špica u četvrtak okupana suncem i poznatim licima

Tekst: J.A.
Foto: Miro Lišanin / Cropix

DOK JE omiljeni dan naših zvjezdica za sjedenje i šetnju po zagrebačkoj špici nekad bila subota, posljednjih dana poznate glumce, sportaše i estradnjake možete vidjeti gotovo svakodnevno kako ispijaju kavu u svom omiljenom kafiću na Cvjetnom trgu ili kako pak užurbano prolaze Bogovićevom.

Iako sunce već danima ne zalazi iza oblaka, već je svakog dana sve toplije, pojedini celebovi danas su namrgođenog lica šetali gradom, dok su oni drugi sa smiješkom na licu pozdravljali sve oko sebe.
Sunčano vrijeme danas je izmamilo Milu Elegović, koja je nepoznatog prijatelja počastila poljupcem na terasi Bulldoga, njezinog kolegu Duška Valentića, zatim opernog pjevača Ronalda Brausa koji je prošetao Bogovićevom i na Dolcu kupio nekoliko svježih ananasa, Filipa Šovagovića koji se provozao biciklom i Dinka Bogdanića.

Na zagrebačkoj špici našlo se i nekoliko sportskih lica - dinamovac Etto koji je sa smiješkom odzdravljao navijačima iz obližnjeg kafića, vaterpolski trener Ratko Rudić te nogometni trener Ilija Lončarević. Namrgođenog lica Cvjetnim trgom prošetali su Mario Mlinarić i bivši dečko Vlatke Pokos, Željko Radolf,i te užurbani Dubravko Ivaniš Ripper.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara