Zagrebački koncert Enriquea Iglesiasa otkazan zbog prijevare

Zagrebački koncert Enriquea Iglesiasa otkazan zbog prijevare
Foto: EPA

DVADESET dana prije nego što je trebao biti održan, počelo se šuškati o navodnom otkazivanju zagrebačkog koncerta Enriquea Iglesiasa, a zabrinuti obožavatelji na sve su načine pokušavali doznati što će biti s njihovim kartama i novcem.

MSN sad piše da je koncert, uz još nekoliko koncerata koje je pjevač trebao održati u Europi, otkazan zbog "prijevare promotora". Uz onaj u Zagrebu, otkazani su i koncerti u Litvi te Bjelorusiji. U priopćenju objavljenom na web stranici latvijske agencije Bilesu Serviss stoji da su Iglesiasovi zastupnici u agenciji Creative Arts otkazali koncerte nakon što promotori nisu uspjeli ispuniti svoju stranu dogovora o organiziranju nastupa.

"Nakon pažljivog razmatranja svih alternativa bili smo prisiljeni otkazati predstojeće nastupe u Zagrebu, Rigi i Minsku", stoji u priopćenju.

"ArtBG, organizator koncerta, producent i organizator događanja, nisu ispunili ugovorne obveze s dvoranama i svim produkcijskim elementima za ova tri događaja. Sve to onemogućuje održavanje koncerta kakav zaslužuju fanovi. Sigurnost za naše fanove i osoblje je na prvom mjestu, a to ne možemo garantirati svima ako promotor ne ispuni svoje obveze", pišu dalje.

Pollstar piše da su promotori pod krinkom da zastupaju ArtBG "prevarili obožavatelje za novac tako što su promovirali koncert, a da nisu platili Enriqueu i za dvorane u kojima se koncert trebao održati". Riječ je, kako piše Pollstar, o promotorima iz Bugarske.

"Promotor je uzeo novac i pobjegao", rekao je izvor za Pollstar.

Na stranici Eventima na kojoj su se mogle kupiti karte za zagrebački koncert stoji da je nastup otkazan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara