Zagrepčanka tvrdi da ju je napala Lidija Bačić, evo što je pjevačica odgovorila

Zagrepčanka tvrdi da ju je napala Lidija Bačić, evo što je pjevačica odgovorila
Foto: Facebook

JEDNA Zagrepčanka tvrdi da ju je fizički napala pjevačica Lidija Bačić u petak navečer u Varšavskoj ulici u Zagrebu. Lidija je odgovorila putem društvenih mreža. 

"Večeras u Varšavskoj,napad Lidije Bačić na moju mamu i njenu prijateljicu,koja je onkološki pacijent i na njenog malog psa... Prvo se nepropisno parkirala na nogostupu,tako da su ju morale obilaziti i pri tome sići na cestu. Mamina prijateljica je rukom slučajno zakačila za retrovizor,nakon čega je mega fuj zvijezda izletjela iz auta,nogom udarila psića i maminu prijateljicu odgurnula,pri čemu je žena udarila glavom u zid... Kad je vidjela da ju prolaznica s druge strane ulice snima,gurnula je moju mamu na pod i pobjegla autom", stoji u objavi koja se dijeli društvenim mrežama. 

Uz objavu je podijeljena i videosnimka koja je navodno nastala na mjestu događaja, no na snimci se ne vidi navodni napad, već samo kako žena psuje u smjeru automobila i viče kako će pozvati policiju. 

Neslužbeno doznajemo da je policija zaista izašla na teren u 19:30 u Varšavskoj ulici, da je napravljen zapisnik, da će sa sudionicima biti obavljeni razgovori te da se prikupljaju daljnje informacije. 

Lidija se u međuvremenu oglasila na svom Instagramu i poručila da svaka priča ima dvije strane. 

"Postoje dvije strane u svakoj priči. Sjetite se toga prije osuđivanja", navela je ona. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mudre misli...😎

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile) on

Lidijin menadžer Faruk Buljubašić Fayo za Index je rekao: "Priča nema veze s istinom. Nemamo komentara."

Kao dokaz da je optužbe ne uznemiravaju, Lidija je pokazala da nastavlja s poslom te je najavila večerašnji koncert u Daruvaru.

"Vidimo se večeras u Daruvaru", poručila je fanovima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara