Zaljubljena repka: Četiri igrača očekuju prinove, Niko Kranjčar pred oltarom

ČETIRI hrvatska nogometna reprezentativca nakon Eura 2008. nogometnu loptu i zeleni travnjak zamijenit će pelenama i dječjim kolicima! Prinove u obiteljima očekuju Mladen Petrić, Robert Kovač, Ivica Olić i Igor Budan. a o novonastaloj idili naših vrlih igrača raspisali su se i strani mediji, među kojima i Earthtimes.org. Prva roda u srpnju dolazi obitelji igrača Parme, Igoru Budanu, čija supruga Đina čeka curicu. " I prije nego što smo saznali spol o bebi smo govorili u ženskom rodu i birali ženska imena, možda smo na taj način prizvali sudbinu da nam podari djevojčicu", rekao je presretni Igor Budan, koji će u srpnju postati otac po prvi put.

"Ne mogu dočekati da postanem otac", rekao je oduševljeni budući otac Mladen Petrić, koji je brak pred matičarem s Grkinjom Despinom sklopio u Švicarskoj, a sretni par zavjete planira ponoviti i pred Bogom, i to u Hrvatskoj.

Supruga nogometaša Ivica Olića njihovo treće dijete treba roditi krajem ljeta, a par se već sprema za proširenje obitelji - punom parom bacili su se na traženje prostranijeg doma u njemačkom Hamburgu, gdje bi Ivica trebao odraditi još jednu sezonu trčanja za loptom po zelenim nogometnim terenima. Poput Budanovih, i Olići se nadaju djevojčici, dok nogometno manekenski par Kovač svoje nade polaže u dječaka. Četiri mjeseca trudna bivša Miss Hrvatske, Anica Kovač, usprkos trudnoći i vrućinama svojeg supruga planira pratiti na Euro i bodriti našu reprezentaciju na svim susretima koje će igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je medijima odjeknula i tužna vijest za sve djevojčice i mlade djevojke zaluđene likom i djelom mladog i zgodnog reprezentativca Nike Kranjčara - Niko je, nakon četiri godine veze, zaprosio svoju 29-godišnju djevojku Simonu i tako izazvao suze i nevjericu u očima obožavateljica, ali i potvrdio ono što su nogometni fanovi priželjkivali ususret sudbonosnom Euru - da Bilićevom reprezentacijom vladaju harmonija, ljubav i dobro raspoloženje.

V.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara