Žanamari Lalić: Glumim zlu vilu u rock operi, super mi leži ta uloga

Žanamari Lalić: Glumim zlu vilu u rock operi, super mi leži ta uloga

Foto: Borna Čavrag/Index

TIJEKOM ponedjeljka premijerno je pušten novi singl Žanamari Lalić naziva "Oteti pa vraćeni" . Sama je napisala stihove dok aranžman potpisuje Igor Ivanović, a oboje su sudjelovali u stvaranju glazbe. Riječ je o ljubavnoj rock pjesmi s kojom Žanamari radi zaokret u svom glazbenom izričaju. 


"Napokon radim ono što sam dugo htjela, znam da su mnogi skeptični po pitanju moje promjene  zvuka i ne zamjeram im, ali zapravo je rock 'n' roll nešto što već dugo živim", izjavila je.

"Glumim zlu vilu u rock operi, super mi stoji ta uloga"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom ponedjeljka pojavila se na otvaranju dućana Polleo, a došla je nakon burnog dana. "Bila sam na dvije probe danas, prva je bila za rock predstavu koju radim, a bit će prikazana u devetom mjesecu, glumim Daliju, vilu zla, super mi leži ta uloga", izjavila je Žanamari te dodala: "Tri sata visokih tonova me malo izmorilo, ali sam onda bila na glazbenoj probi s dečkima", ispričala nam je Žanamari.

Na pitanje kako balansira između brojnih obveza, Žanamari je sa smiješkom rekla: "Ima ovako dana kad sam hiperaktivna pa onda sve stignem. Dečki iz benda su mi velika potpora i super mi je to, pravi rock 'n' roll".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara