Žanamari objavila fotku u bikiniju i požalila se na problem s mužem

Žanamari objavila fotku u bikiniju i požalila se na problem s mužem
Foto: Instagram

DOK SE u kopnenom dijelu Hrvatske iz ormara izvlače jakne, čini se da je na obali vrijeme malo drugačije, pa se ljudi još uvijek kupaju i sunčaju. Fotkom s plaže pohvalila se i pjevačica Žanamari Perčić pokazavši svoju zavidnu liniju dok pozira izležavajući se uz more. 

"Cijelo ljeto čekam ovo", napisala je Žana, ali se usput i požalila da joj je ovo jedan od rijetkih trenutaka u kojima može uživati nasamo s mužem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

"Ne mogu vam opisati koliko mi znači provesti sat vremena s mužem na praznoj plaži dok je Gaby u vrtiću. To su rijetki trenuci, jer uvijek radimo u to vrijeme, a ja sam onaj tip majke koji je pomalo opsjednut svojim djetetom. Tri i pol godine mi nije ni palo na pamet da negdje otputujem ni na dva dana, iako imamo divne didu i baku, ali ja ne mogu. Maky se nekad ljuti na mene, kaže da moram početi malo živjeti... Putovati. Kako napraviti taj prvi korak? Mame, koje ste uspjele, kako? Dosad sam uspjela na jednu noć samo izbivati i to zbog koncerata. Ako imam atom energije poslije svirke sjedam u auto i vozim se po pet, šest sati samo da bih bila kraj nje kad otvori oči. Ovih dana je tako sretna kad se ide 'kod djece' u vrtić, da po prvi put mogu odahnuti u svojoj glavi i otići na plažu bez grča, bez velike zabrinutosti, jer su tete zbilja divne. Ali, brijem da će naši prvi idući 'Bahami' morati uključivati Gabicu. Sorry, hubby", poručila je ona. 

Njeni pratitelji su joj se brzo javili s brojnim savjetima. Dok su ju neki uvjeravali da je to sasvim normalno, drugi su je ipak upozorili da se mora posvetiti i mužu. 

"Mama i tata se moraju voljeti, a dijete se treba hraniti tom ljubavi. Uzmi malo vremena za sebe i muža. Nije tosebicnoo,dapacee to je najbolje za muza, tebe i na kraju za samo dijete", poručio joj je jedan obožavatelj. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara