Žanamari pokazala isklesano tijelo: "Htjela sam izgledati kao uragan"

Žanamari pokazala isklesano tijelo: "Htjela sam izgledati kao uragan"
Foto: Press

ŽANAMARI PERČIĆ objavila je spot za svoju novu pjesmu "Uragan", koja je nastala u suradnji s mladim DJ-em Arienom. Atraktivna pjevačica iz Tučepa za spot se naporno pripremala.

"Čak su mi i fizičke pripreme za snimanje ovog videa bile najduže do sada (smijeh). Odlučila sam isklesati tijelo da u spotu 'Uragan' doslovno tako i izgledam i u tome mi je pomogao moj trener i prijatelj Stjepan Zelić, koji je na kraju završio, glumeći glavnu mušku ulogu, u spotu. Sve što se dogodilo u vezi ove pjesme i spota bilo je prožeto snažnom kemijom, divnim slučajnostima, inspiracijom i kreativnom suradnjom s cijelim mojim Uragan Crewom. To ćete jako osjetiti gledajući spot i slušajući pjesmu", rekla je.

"Pjesma je neobična fuzija glazbenih žanrova EDM, trap, R’n’B, pop, čak i s elementom rocka i po tome je zaista meni svojstvena jer sam već poznata po svojoj glazbenoj raznolikosti. Volim iznenaditi i sebe i svoje fanove, volim svježinu u glazbi i inzistiram da me nešto pokrene. Ovaj Arienov beat me aktivirao čim sam ga čula i povukao da napišem tekst i melodiju Uragana", dodala je.

Dan nakon snimanja "Uragana" plesačica Željka se zaručila, a vizažistica Ivana Čorić saznala da je trudna, otkriva Žanamari.

"Jesam li već spomenula da 'Uragan' odašilje neku univerzalnu sudbinsku kemiju? Sigurna sam da ćete ju osjetiti i da će ovaj val energije pokrenuti nešto i u vašim životima. Kod mene privatno je isto pokrenuo nešto jako lijepo i pozitivno, ali o tome shhhutim! (smijeh)", tajanstvena je Žanamari.

"Iznimno mi je drago što smo uspjeli ostvariti ovu glazbenu suradnju, zbog toga što mi je cilj uvesti dašak američkih urbanih glazbenih stilova na naše područje, a Žanamari se svojim iznimnim glasom savršeno uklopila u moju viziju singla. Sve je ispalo upravo onako kako je bilo i zamišljeno, te se nadam da će se „Uragan“ svidjeti publici. U pripremi imam hrpu novih materijala za koje jedva čekam da izađu, stoga će nadolazeća 2019. godina biti veoma zanimljiva", dodao je Arien.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara