Žanamari pozirala u seksi rublju, svi komentirali što joj muž radi u pozadini

Žanamari pozirala u seksi rublju, svi komentirali što joj muž radi u pozadini
Foto: Instagram

PJEVAČICA Žanamari Perčić svoje fanove nerijetko časti seksi fotkama u donjem rublju, a uz najnoviju objavu odlučila se obračunati s hejterima i objasniti im riječ dvije o fotošopiranju fotografija. Njena je strastvena objava ipak pala u drugi plan zahvaljujući njenom suprugu u pozadini koji je, sudeći po komentarima, ukrao pozornost. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari Perčić (@zanamari)

"Za sve one koji 'kakaju' za Photoshop, kad me vide na nekoj fashion fotki za brend kampanju. To je ART obrada i efekti koji daju fashion look fotkama, to nije Photoshop gdje ti crtaju novo lice ili tijelo. Evo vam jedan sirovi selfi bez imalo Photoshopa motherfuckers! Mislite da ovo treba obradu? Serviram vam svojih 37 godina rada, truda i gena, slikano s MOBITELOM. Neka pati koga smeta. Maky, gdje gledaš?! Svima koji su normalni, zadovoljni sobom i svojim životima, sretni kad vide druge ljude da im ide u životu - e vama dižem kapu! I svaka vam čast što u zadnje vrijeme postajete glasniji od hejtera i loosera. Vrijeme je da pozitiva prevlada. A negativa bude 'blocked'", napisala je Žanamari. 

I dok su je neki fanovi odmah stali tješiti da izgleda savršeno s Photoshopom ili bez njega, drugi su pozornost obratili na njenog muža koji pozira iza nje prekriženih ruku odmjeravajući joj stražnjicu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari Perčić (@zanamari)

"Joshua vreba", "Maky uživa, pusti ga", "Maky gleda tenisice", "Iza svake uspješne žene stoji muškarac koji joj gleda guzu", "Joshua, pazi da nešto ne promakne", pisali su oni. 

Ubrzo se oglasio i sam Joshua koji je napisao: 

"Ma gledam kako su loše postavili parket, e sad... Kako to riješiti brzo i efikasno?"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara