Žanamari protestira: "Kad žena objavi sliku s plaže, kreće seksizam na kvadrat"

Žanamari protestira: "Kad žena objavi sliku s plaže, kreće seksizam na kvadrat"
Foto: Instagram

IAKO od svoje vojske pratitelja na Instagramu nailazi uglavnom na komplimente, pjevačica Žanamari Perčić itekako pamti sve ono manje lijepo što joj "fanovi" pišu. Očito inspirirana negodovanjem da je "stalno u badiću", Žanamari je objavila još jednu atraktivnu fotku s ljetovanja u Grčkoj i popratila je malim očitovanjem o pjevačicama i golotinji.

"S obzirom da je slika s plaže u badiću moram dodati da sam primjetila da naše društvo pa i ovaj app postaju sve više ‘mans world’. Fotke razgolićenih muškaraca su svima sasvim ok, support, divljenje, ono fitness, sport je to - kod njih... a kad žena objavi sliku s plaže krene automatski seksizam na kvadrat", napisala je Žanamari na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kiss from #Varkiza 💋 *s obzirom da je slika s plaže u badiću moram dodati da sam primjetila da naše društvo pa i ovaj app postaju sve više ‘mans world’. Fotke razgolićenih muškaraca su svima sasvim ok, support, divljenje, ono fitness, sport je to - kod njih... a kad žena objavi sliku s plaže krene automatski seksizam na kvadrat. Znate o čemu pričam. Tipa ne možeš biti pjevačica i kupati se na plaži u kostimu 😂✌🏼 Moje pitanje vama je kako bi po vama bilo ok da se pjevačice obuku za kupanje u moru i sunčanje? Budite kreativni - šaljive ideje su dobrodošle! Najbolji prijedlog ću osobno isprobati! 😂😂🙈🙌🏼❤️ Za fotku sam posudila Makijevu šiltericu tako da ne budem ‘samo u badiću’ ✌🏼🍸 #vacation #baecation #beachbar #beautifuldestinations #greece #athensriviera

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

"Znate o čemu pričam. Tipa ne možeš biti pjevačica i kupati se na plaži u kostimu. Moje pitanje vama je kako bi po vama bilo ok da se pjevačice obuku za kupanje u moru i sunčanje? Budite kreativni - šaljive ideje su dobrodošle! Najbolji prijedlog ću osobno isprobati! Za fotku sam posudila Makijevu šiltericu tako da ne budem ‘samo u badiću’", zaključila je pjevačica.

"Takvi imaju ozbiljnih životnih problema sami sa sobom, umjesto da uživaju u prikazanom", podržavaju pjevačicu fanovi na Instagramu. "Nažalost, ili napravi lažni račun ili kao celebrity trpi seljačine", sugeriraju joj pratitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is NOT what my life normally looks like. But I swear someday it will. *Goals

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara