Zapleši s Lukom Nižetićem!

Zapleši s Lukom Nižetićem!

DOM Sv. Terezije od malog Isusa na Vrhovcu od danas je bogatiji za vrijednu donaciju tvrtke Duracell, a djeci ju je uručio Luka Nižetić, koji je vodio i konferenciju. Djeca iz doma sudjelovala su u radionici "Duracell zeko i njegov mali grad", a njihovom oduševljenju nije bilo kraja - što zbog dolaska splitskog pjevača, što zbog bogatih poklona koje su im uručili sponzori.

Sa skladbom Dina Šarana "Zapleši sa mnom“ Luka Nižetić će i ove godine tražiti što bolju poziciju na Hrvatskom radijskom festivalu čije će se finale održati 30. i  31. svibnja u Opatiji. Ovaj singl ujedno nas uvodi u novi album splitskog glazbenika čije je objavljivanje planirano na jesen, a Luka dotad najavljuje brojne koncerte kojima će svoje poklonike još jednom podsjetiti na uspješnice s aktualnog albuma "Slobodno dišem".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Lukinom nadolazećem trećem studijskom albumu i dalje se nastavlja uspješna suradnja sa sarajevskim autorom Dinom Šaranom koji bi prema trenutnim odabirom pjesama trebao biti najviše zastupljen, a od producenata uz već rezerviranog Đani Pervana naći će se i Nikša Bratoš. "Zapleši sa mnom“ poletna je i vesela skladba koja po svojoj energiji i ugođaju naveliko podsjeća na Lukin najveći hit "Proljeće“.

Video spot će se snimati već ovih dana i to u režiji Darka Drinovca, a premijeru spota očekujte na Indexu za desetak dana. Uz studijske aktivnosti, Luka je neumoran i što se tiče koncerata pa će nakon jučerašnjeg gostovanja na koncertu Ezerki u Lisinskom,  22. ožujka nastupati u Rijeci u Tower Centru, te dan poslije, 23. ožujka u zagrebačkom Bestu, što će biti njegov četvrti nastup u godinu dana pred zagrebačkom publikom.

D.K., Menart

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara