Zaprešić boysi aktivirali alarm za eksploziv, privela ih australska policija

Zaprešić boysi aktivirali alarm za eksploziv, privela ih australska policija
Foto: Press

ZAPREŠIĆ boysi još sabiru dojmove sa svoje prve australske i novozelandske turneje na kojoj su snimili spot za najnoviji singl "Moja" koji je potpuno drugačiji od onog na što je većina njihovih fanova naviknuta. 

Boysi se ovoga puta dotiču bolne teme hrvatskog društva, masovnog iseljavanja Hrvata u potrazi za boljim životom. "Moja" je dio trilogije započete 2016. godine koju čine još dvije pjesme slične tematike, "Sada odlazim" i "Bez tebe". 

Dočekali su ih puni klubovi u Sydneyju, Melbourneu i Aucklandu, u kojima su nastupali, te topla dobrodošlica iseljenika koji su uglas pjevali sve pjesme, kažu. 

Kakva je užarena atmosfera vladala na koncertima Zaprešić Boysa u Australiji najbolje opisuje nesvakidašnja anegdota s aerodroma u Melbourneu gdje je policija privela Boyse jer su aktivirali alarm za eksploziv. Neugodna situacija je ipak riješena, a uzrok problema bila je majica koju je nosio član benda Bojan Šalamon Shalla. Naime, sadržavala je tragove eksplozivnih supstanci korištenih na njihovom koncertu koji je obilovao pirotehnikom, održanom netom prije leta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara