Zaprosio ju je, kupili su kuću, a onda se šokirala kad je saznala s kim je godinama vara

Zaprosio ju je, kupili su kuću, a onda se šokirala kad je saznala s kim je godinama vara

Foto: eBay

PRODAJA zaručničkog prstena na eBayu privukla je mnogo pažnje, ponajviše zbog onoga što je 27-godišnja Laura napisala u oglasu.

Kad ju je dečko zaprosio, mislila je da su joj se ostvarili svi snovi. Kupili su kuću i renovirali je, nabavili su kućnog ljubimca i planirali vjenčanje. No do vjenčanja nikad nije došlo jer se Laurin zaručnik zaljubio u svog najboljeg prijatelja Brada.

Zbog toga se njihov zaručnički prsten našao na dražbi s početnom cijenom od 4700 dolara.

Kako je opisala, Laurin zaručnik sve je više vremena provodio sa svojim najboljim prijateljem, a ona nije ništa posumnjala.

"Mislila sam da je to u redu. Brad je bio super dečko, zgodan, zabavan, sa smislom za modu. Moj zaručnik počeo je sve kasnije dolaziti kući, govoreći da su on i Brad proveli ludu noć. Često je sljedećeg dana hodao poput Johna Waynea, a ja sam mislila da je sigurno bilo ludo kad ne može ni hodati normalno", priznala je.

Jednom dok ga je raspakiravala našla je seksi haljinu koja nije bila njena, plavu periku i ružičaste štikle. Shvatila je da je njen zaručnik u vezi sa svojim prijateljem.

"Bilo mi je jasno jer je izbjegavao seks sa mnom, iako imam stražnjicu kakvu bi htjela i Kim Kardashian, a depilirao je intimno područje iako mi nismo imali seksualne odnose", napisala je.

Danas prodaje prsten da se riješi neugodnih uspomena, ali i da pokrije dugove koji su nastali zbog kupnje kuće u kojoj su trebali živjeti nakon vjenčanja. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara