Zarađuje 130 tisuća kuna mjesečno od sponzora i tvrdi da nikad ne spava s njima

Zarađuje 130 tisuća kuna mjesečno od sponzora i tvrdi da nikad ne spava s njima
Foto: Instagram

CHLOE HYAMS živi dvostrukim životom.

U jednom dijelu svojeg života ona je marljiva studentica. U drugom je sponzoruša koju su "tatice" razmazili egzotičnim odmorima (posjetila je Aziju, Grčku, Las Vegas...), skupim darovima i izdašnim mjesečnim džeparcima.

Chloe se nedavno otvorila o tome kako zarađuje 20 tisuća dolara (oko 133 tisuće kuna) mjesečno bivajući povremena sponzoruša, ali tvrdi da sa svojim sponzorima nikad ne spava.

Chloe je nedavno imenovana za ambasadoricu sajta Seeking Arrangement, web stranice koja povezuje sponzore sa sponzorušama.

Hyams je također studentica preddiplomskog sveučilišnog studija - studira psihologiju i neuroznanost. Planira postati certificirana klinička psihologinja, za što su potrebni i magisterij i doktorat. S obzirom na to da će joj školovanje potrajati, odlučila je uprihoditi nešto sa strane kako bi mogla financirati obrazovanje.

"Odlučila sam postati sponzoruša tijekom ljetnih praznika prije početka studija jer sam bila zabrinuta oko novca i to mi se činilo kao atraktivna opcija", rekla je Chloe za Daily Mail.

18-godišnjakinja zahtijeva mjesečni "džeparac" između 1600 i 3300 dolara. Njezini sponzori obično joj plaćaju i putovanja oko svijeta te skupe krpice. "Zauzvrat, pružam izvrsno druženje i viđam svakog svog sponzora između dva i četiri puta mjesečno", kaže te dodaje kako to ovisi i o obavezama na fakultetu.

Chloe napominje kako se nikad ne seksa sa sponzorima. "Svi su mi aranžmani potpuno platonski i temelje se isključivo na druženju", tvrdi ona. "U budućnosti bih voljela vezu, ali ne sa sponzorom."

Kaže i kako joj je takav životni stil "uvelike obogatio studentski život", od skupih darova do toga da ne mora raditi duge smjene u sumnjivim barovima, što smatra da bi bilo pogubno za njezin studij.

Priznala je i kako roditeljima još nije rekla da je sponzoruša, no to bi se moglo dogoditi nakon članka o njoj na Daily Mailu. Otkako je izašao taj članak, i njezin račun na Instagramu je zaključan.

Kaže kako je većina njezinih prijatelja svjesna što radi i podržava je. Dodaje da tipičan sponzor stiže iz Londona i ima između 35 i 50 godina te radi u financijama. Otkriva i da je svjesna da se može dogoditi nešto strašno pa uvijek osigurava da su joj "bliski prijatelji svjesni lokacije i mogu je pratiti putem aplikacije Find My Friends".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara