Zarađuje masne pare prodajući svoje rabljene grudnjake, odmah se vidi zašto

Zarađuje masne pare prodajući svoje rabljene grudnjake, odmah se vidi zašto
Foto: Twitter

ANNA PEARN kaže kako je povećala grudi zbog posla plesačice i fetiš modela, a danas zarađuje prodajući korištene grudnjake i donje rublje ljudima na internetu.

Žena koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Anna Alps, 28-godišnjakinja je iz engleskog Pymoutha koja je imala samo 23 godina kad je prvi put išla povećati grudi, a kaže kako je to napravila zbog posla.

No ispostavilo se kako ima i drugih načina na koje može zarađivati. "Vjerojatno sam zaradila blizu 30 tisuća funti (oko 250 tisuća kuna, op. a) prodavajući grudnjake i donje rublje", otkrila je za Daily Star.

"Obično prodajem stvari - uglavnom grudnjake - po cijenama između 200 i 500 funti, no jedan tip želio je poseban grudnjak kad sam se fotkala pa mi je platio 950 funti".

Otkrila je i kako više stvari prodaje krajem mjeseca - "kad momci dobiju plaće".

Korišteno donje rublje fetišistima prodaje već tri godine, a priznaje kako je imala podosta čudnih zahtjeva. "Jedan tip poslao mi je grudnjak svoje žene i želio je da ga nosim čitav dan. Nisam to napravila, djelomično jer mi ne bi pasao, ali i jer sam se oko toga osjećala malo čudno".

Anna dobiva puno pažnje zbog veličine svojih grudi. Od posljednje operacije u studenom prošle godine, Anna tvrdi kako joj je postalo teško voziti, pa sad prodaje auto.

Anna, koja je grudi povećala ukupno šest puta, popularna je i na Twitteru, gdje je prati više od 57 tisuća ljudi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara