Zarazni hobi: Brad Pitt na leđima tetovirao "životnu zemljopisnu kartu"

HOLIVUDSKA božica Angelina Jolie svojom ljubavlju prema tetovažama zarazila je i Brada Pitta, koju je glumac nakratko otkrio, a fotografi koji slavni par prate u stopu spremno dočekali i ovjekovječili. Nakon što su "stručnjaci" pomno proučili Bradova leđa kako bi ustanovili što bi čudnovati spoj crtica i kockica, koji se isprva činio kao obično dječje šaranje, mogao značiti, došli su do zaključka da je slavna tetovaža zapravo svojevrsna zemljopisna karta - sastavljena od područja pogođenih uraganom Katrina i egzotičnih zemalja iz kojih potječu Bradova i Angelinina usvojena djeca.

Nakon što je više od tisuću i osamsto ljudi poginulo tijekom Katrine, a deseci tisuća izgubili svoje domove, par poznat po "velikom srcu" kupio je kuću u Louisiani i aktivno počeo sudjelovati u sanaciji štete koju je uragan, jedna od najvećih prirodnih katastrofa u američkoj povijesti prouzročio, te koja je dosegla iznos od vrtoglavih osamdeset i jednu milijardu dolara. Osim ove tetovaže, Brad je na trbuh upisao i datum Angelininog rođendana, a Angelina, poznata ljubiteljica tetovaža, na svojem tijelu ih ima nekoliko, uključujući i zemljopisne dužine i širine mjesta rođenja sve svoje usvojene djece.

Dok se Brad zabavljao sa svojim usvojenim sinovima Maddoxom i Paxom, a fotografe zabavljao svojom novom tetovažom, Angelina, koja samo što nije rodila (i dalje se nagađa da su u pitanju blizanci, i to curice), provela je dan s curama, usvojenom Zaharom i rođenom kćeri Shiloh, koja će uskoro - 25. svibnja, navršiti dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznati par privremeno sa svoje četvero djece i dvije dadilje boravi u vili svojeg prijatelja, suosnivača Microsofta Paula Allena, u gradiću St Jean Cap Ferrat na jugu Francuske - dok ne nađu kuću u kojoj se planiraju trajno smjestiti. Angelina je odlučna roditi u Francuskoj, te će par uz posjede koje imaju u New Orleansu, Los Angelesu i Kambodži postati ponosni vlasnici još jednog imanja - na jugu Francuske.

V.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara