Žarko Radić zbog ozljede želi napustiti "Ples sa zvijezdama"

Iako svakog tjedna dobiva uvjerljivo najlošije ocjene žirija, Žarko Radić je, zahvaljujući gledateljstvu, i prošle subote spašen od ispadanja iz emisije. Uvježbavajući novu točku za ovu subotu, pao je i ozbiljno ozlijedio koljeno. Po preporuci liječnika, mora ići na terapije, jer mu u suprotnom prijeti ozbiljna operacija hrskavice.

Kako zbog ugovora kojeg je potpisao s HTV-om ne smije napustiti natjecanje, ipak će morati plesati i ove subote, a koreografiju će, kaže, prilagoditi njegovoj ozljedi, pa se Radić nada kako bi konačno mogao ispasti iz daljnjeg natjecanja.

Radić se i prije ozljede žalio na umor, ali veliki honorar i popularnost koju je emisija donijela svim natjecateljima ipak ga je zadržala u showu. Čini se kako će ovog tjedna ipak završiti s plesnom pustolovinom, jer su u natjecanju ostali zaista dobri plesni parovi, a njegova ozljeda uvelike će smanjiti šanse za prolaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, o popularnosti novog zabavnog showa Hrvatske televizije najbolje svjedoči podatak o više od 20 tisuća poziva tjedno.

D. K.
Foto: HRT

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara