Zaručnica Vedrana Ćorluke nasred ulice pijana pokazivala sise

Zaručnica Vedrana Ćorluke nasred ulice pijana pokazivala sise

NA INTERNETU je procurio amaterski, mobitelom sniman video na kojemu zaručnica hrvatskog reprezentativca Vedrana Ćorluke, Iva Buzov, oskudno odjevena i vidno pijana stoji nasred ceste te zavodi nekoliko mladića koji su se automobilom zaustavili u njenoj blizini. Video je snimila Ivina prijateljica i nije jasno gdje su se cure zabavljale, međutim ono što je sigurno jest da se zaista radi o Ivi Buzov, koja prostači otkrivajući pritom intimne dijelove svoga tijela (čitaj: sise). 

Na početku te objavljene snimke, Iva leži na krevetu te okrenuta prema kameri otkriva tangice i bradavice, dok joj prijateljice skidaju tajice i razmiču kosu kako bi joj se što bolje vidjele grudi. Ivi očigledno uopće nije smetalo što rade njezine prijateljice, nego se samo smijala i doslovce kreveljila, odavajući dojam doista spontane djevojke. U sljedećim kadrovima zaručnica poznatog nogometaša stoji na pločniku pokraj ceste i nervozno očekuje nečiji dolazak. Oskudno odjevena, u dekoltiranoj majici leopardova uzorka, minici i čizmama do koljena, Iva se tužila na vlastito stanje potpune pijanosti. 

"Koji je tebi kurac?"

"Meni je tako vruće... Tako mi je vruće, a pila sam onu vatru. I ti si pila vatru, ali ja uopće ne bi' pila vatru da ti nisi pila vatru... Koji je tebi kurac?", govorila je neartikulirano očekivajući nečiji automobil. "Ma daj gdje je ovaj... pa ja neću znati... Isuse Bože, je l’ ovo moj tata?!", preplašila se nakratko kada je ugledala auto koji joj ide ususret, da bi samo trenutak kasnije zapjevala pjesmu "Zašto me u obraz ljubiš".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo smo Mateja i ja. Mi ti idemo na pravo, dragi mobitel, a mi nećemo to jako brzo završiti...", pričala je Iva u kameru, nakon čega je njezina prijateljica kratko zaključila: "Baš smo jadne!". Iva Buzov je 21-godišnja studentica prava i trenutačno boravi u Londonu, gdje njezin zaručnik Vedran Ćorluka igra za klub Tottenham. Nedavno je izjavio da je Iva "za njega savršena djevojka". Reprezentativac cijeli dan ne odgovara na pozive, kao što ne odgovara ni na poruke. Očito na ovu priču (zasad) nema komentara.

L.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara