Zaštitar priznao da drka na poslu i da bi prisilio ženu na seks

Zaštitar priznao da drka na poslu i da bi prisilio ženu na seks

POTRAGA za najiskrenijom osobom u Hrvatskoj gotovo je došla do cilja, naime, neoženjeni zaštitar u jednoj tvrtki u Osijeku, Mladen Senjan, u showu Nove TV "Trenutak istine" odgovorio je točno na 15 pitanja i osvojio iznos od 50 tisuća kuna. Put na piramidi nije bio jednostavan ni lak, međutim, 36-godišnji zaštitar je odlučio kako će ići na "sve ili ništa", te odgovoriti točno na sva ponuđena pitanja koliko god ona bila škakljiva. Prema pravilima, pitanja s vremenom postaju sve neugodnija, a Mladen se u društvu kuma Đure, sestre Željke i prijatelja Mate te Dijane osjećao toliko ugodno da je bez problema otkrivao tajne iz svog života.

Na sva je pitanja dao potvrdan odgovor osim na jedno - smatra li se dobrim ljubavnikom, kad je odgovorio da se tako ne osjeća, što je bio točan odgovor. Priznao je da uživa ogovarati kolege s posla, stiskati se uz grudi ženama u tramvaju, masturbirati na radnom mjestu ili plaćati piće ženama koje želi odvesti u krevet. Također je s javnosti podijelio kako je spavao sa suprugom svog prijatelja, priznao da bi spavao s nadređenom osobom kako bi profitirao u poslu, koristio se službenim oružjem protivno pravilima, ili poželio nekom od svojih kolega zlo.

Njegovoj iskrenosti su pljeskali svi u studiju, a prijatelji i obitelj se držali hrabro i ponosno. Sestra Željka je priznala da ga je nekoliko puta u životu ulovila u laži, što ne čudi jer je Mladen sam priznao da se smatra lažljivcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam spavao s baš puno žena"

Za sebe kaže kako pedesetak žena s koliko je u životu spavao "i nije nešto s obzirom koliko mu je godina", a djevojci prilazi "mic po mic kao mačka oko vruće kaše". Iako je emotivac koji je nekoliko puta od djevojke primio šamarčinu, posljednje pitanje na koje je dao odgovor šokiralo je sve prisutne u publici, a vjerojatno i pred malim ekranima. Naime, potvrdno i točno je odgovorio bi li ikad primijenio silu da bi ostvario s nekim seksualni odnos. Voditeljici Jasni Nanut, koliko god se dotad uz njega smijala čak i do suza, bilo je vidno neugodno nakon tog priznanja, stoga mu je iz čiste solidarnosti odlučila pomoći: "Sigurna sam da se odgovor na to pitanje odnosio samo na teorijski dio, ali ne i na praktični", pokušavala ga je iz dreka izvući snalažljiva voditeljica. Koliko god Mladen bio za sve ili ništa, to priznanje mu je donijelo 50 tisuća kuna, nakon kojeg je jednostavno odlučio odustati uz ispriku kako "nije bilo lako davati odgovore, tako će uzeti osvojeni novac i otići kući pjevajući".

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara